top of page

OVER ADOPTIE

Over adoptie

Mijn naam is Erik Louwerse. Ik ben geadopteerd toen ik zes weken oud was. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar oud was. Mijn moeder had veel psychische zorg nodig, waardoor ik te weinig aandacht kreeg in de opvoeding. Op 15 jarige leeftijd raakte ik aan de drank en drugs, en heb jarenlang gebruikt. Helaas was mijn jeugd niet harmonieus en beschermend. Hierdoor creëerde ik bindings- en verlatingsangst waardoor ik me niet kon hechten.

 

Ik was op zoek naar liefde, bevestiging en mijn ware identiteit. Ik was ontzettend leeg en opgebrand, voelde me depressief en was uitgeput. Ik had een verkeerd zelfbeeld, had geen grenzen, en was zwaar teleurgesteld in mensen en mezelf. Ik durfde me aan niemand te binden. Gelukkig heb ik dit samen met God overwonnen, maar heb hier jaren over gedaan. Zoveel trauma op jonge leeftijd en dit ging door tot mijn 35ste. Ik kom uit een christelijk gezin, maar mijn geloof heb ik op dertienjarige leeftijd vaarwel gezegd. Totdat God mij terugriep; er was een weg terug. Sinds die tijd begrijp ik wat genade is. "Iets wat je niet verdient, maar toch mag ontvangen." Tegenwoordig deel ik het leven samen met een lieve vriendin en wie weet wat de toekomst ons verder zal brengen.

De belangrijkste reden dat ik zo open en kwetsbaar ben is dat hierdoor echt een passie is ontstaan. Mensen coachen en helpen die zelf door trauma, boosheid en verdriet gaan. Ik kan mezelf goed verplaatsen in bepaalde levenssituaties, gezien mijn levenservaringen. 

Adoptie heeft alles te maken met hechtingsvormen. Meer weten over hechtingsvormen? Herken jij welke hechtingsvorm op dit moment binnen je leven het meeste  past? Klik op de onderstaande knop.

Adoptie

Mijn roeping is mensen te bemoedigen, motiveren en inspireren om het 'DENKEN TE VERNIEUWEN'. Ik werk met de methodiek van TotalBalance, op basis van pastoraat, therapie, en CMFT - trauma herstel en genezing (binnenkort afgerond).  Tevens ben ik gecertificeerd Persolog disc trainer, alles op het gebied van persoonlijkheids-waardigheden. Dit alles in combinatie is praktisch en vooral doeltreffend. 

Mijn kerneigenschappen zijn: motiveren, inspireren, loyaal, rustig, geduldig, empathisch, kan goed luisteren, betrouwbaar, direct en doortastend. Hierin wil ik het beste voor mijn cliënt. "Ik geloof dat genezing en herstel begint bij het vernieuwen van je denken"

Loop jij ergens vast, in gedachten of gevoelens? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Contact
bottom of page