top of page

Soul - Connect Coaching

VRIJHEID van leven zit in je denken. Wij geloven dat de sleutel van herstel HET VERNIEUWEN VAN JE DENKEN is
4C81FC83-7F36-4E86-9CD8-CFD925A9FB09.jpeg

Ons denken bepaalt ons leven en wie we zijn

Leer in vrijheid te leven en te denken waarin er geen angst verweven zit. Maar leef in de liefde en daaruit de mogelijkheden die ons leven mogen bepalen.

Erik Louwerse 

Missie Soul-Connect

Plaats een recensie of lees de recensies wat cliënten en anderen schrijven over Soul Connect en Erik Louwerse (Coach)

SOUL-CONNECT COACHING

Proverbs 4:23

Be careful how you think; your life is shaped by your thoughts.

Soul-Connect.jpeg
Missie van
Soul-Connect

 Eén van de grootste psychische en emotionele problemen van onze moderne maatschappij is het probleem van afwijzing. Miljoenen mensen gaan door het leven met het gevoel afgewezen te zijn, ongewild, tweederangs. Er is geen grotere wond dan de wond van afwijzing.

Soul-Connect coaching staat voor christelijke coaching. Hierin onderzoeken we samen deze pijnpunten vanuit het verleden. Ik geloof dat herstel en genezing kan ontstaan vanuit het verleden en de sleutel is: ‘HET VERNIEUWEN VAN JE DENKEN'.

DE SOUL-CONNECT BALANSTEST

Doe de Soul-Connect balanstest. Download deze en vul deze in. Wil je deze be-spreken? Maak dan een afspraak en neem deze mee tijdens jouw intake. Waar gaat de test o.a. over?  Zaken zoals: Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? Mijn balanstest geeft je inzicht op welke gebieden jij je leven op orde hebt en waarin je nog wel wat coaching, bemoediging en inspiratie zou kunnen gebruiken. 

CONTACTFORMULIER
bottom of page