top of page

OVER ERIK 

Erik Louwerse, 44 jaar, woonachtig in Amersfoort

Een verleden van drugs- en alcoholverslaving, wat mij heeft geconfronteerd met diepe uitdagingen en eenzaamheid. Een weg waarin dempen van je probleem en onder invloed zijn mijn overleving tactiek was. Maar gelukkig door de hulp van God en mijn eigen wilskracht en vastberadenheid heb ik deze verslavingen overwonnen.

 

Mijn ervaringen deel ik om anderen te helpen die met soortgelijke problemen worstelen. Mijn persoonlijke reis biedt waardevolle inzichten en inspiratie aan voor anderen.

 

Mijn professionele achtergrond heb ik een unieke combinatie van vaardigheden en ervaringen opgedaan. Op dit moment ben ik werkzaam in de verslavingszorg, maar mijn achtergrond is sales. Dit gecombineerd met zijn persoonlijke reis van herstel, maakt mij tot een krachtige coach.

Voor 'Stichting Chris & Voorkom,' wordt ik met regelmaat uitgenodigd om voor jongeren te mogen spreken, op het gebied van verslaving, drugs en alcohol misbruik. Hierin deel ik mijn levens ervaringen en de gevaren van verslaving.

Mijn persoonlijke karakter van empathie, gedrevenheid, doortastend, oprechtheid en creativiteit, geeft mij het vermogen om op een diep niveau met mensen te verbinden, dit kan inspirerend en hoopvol zijn voor de situatie waarin je nu zit. Graag wil ik jou verhaal aanhoren!

Soul-Connect: verbinding maken om verbonden te zijn.​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​

Fix your thoughts on what is true, and honorable, and right, and pure, and lovely.

choice-happy-smileys-unhappy.jpg
Contact
bottom of page