top of page

OVER ERIK 

Erik Louwerse | Adoptie - Verslaving  Coaching.

Mijn naam is Erik Louwerse, 44 jaar, woonachtig in Amersfoort.

Vanuit een verleden van drugs, alcohol, eenzaamheid en verslaving ben ik Soul-Connect begonnen. Hierbij wil ik graag mensen helpen, die worstelen met dezelfde problemen. Hoe ga je om met bepaalde tegenslagen in dit leven? Hierin deel ik mijn levenservaringen met anderen.

Naast Soul-Connect, ben ik nog werkzaam voor Lister, ggz en werk ik in de verslavingszorg. Voor stichting; Chris en Voorkom, geef ik op middelbare scholen voorlichting over het gebruik van alcohol, drugs en de uitwerking van verslaving.

We leven in best moeilijke tijden, veel mensen zijn teleurgesteld geraakt in het leven. Ieder heeft zo zijn/haar eigen verhaal van tegenslagen. Met Soul-Connect gaan we samen onderzoeken waardoor je vastgelopen bent.

Mijn missie is: het inspireren, motiveren en bemoedigen van mensen, zodat ze nieuwe inzichten krijgen en hun denken vernieuwd mag worden!

Soul-Connect staat voor christelijke coaching, waarbij therapie en coaching hand in hand gaan. Mijn werkwijze is gefundeerd op wederzijds respect zonder oordeel. Uiteraard is iedereen van harte welkom of je nou gelovig bent of niet.

In de gesprekken wil ik graag verbinding maken door echt betrokken te zijn bij het proces van ontwikkeling door tijd te nemen en aandachtig te luisteren naar ieders verhaal. Zo bouwen we een vertrouwensrelatie op voordat we daadwerkelijk doelgericht gaan werken. Elk mens is uniek, maar ik heb wel een aantal methodieken die ik standaard gebruik om een duidelijk beeld te krijgen van de hulpvraag. Dit traject doen we samen, dus in het diepste van je trauma of onverwerkte emoties ben je niet alleen.

De vrijheid van leven, begint door 'HET VERNIEUWEN VAN JE DENKEN’. Ik geloof dat dit een sleutel is voor herstel.

De werkwijze van Soul-Connect is: betrouwbaar, integer, maar vooral doelgericht. De cliënt staat hierin centraal en is bepalend in zijn of haar eigen proces.

 

Soul-Connect: verbinding maken om verbonden te zijn.

Fix your thoughts on what is true, and honorable, and right, and pure, and lovely.

choice-happy-smileys-unhappy.jpg
Contact
bottom of page