top of page

OVER ERIK 

Erik Louwerse | Adoptie & Life Coach 

Erik Louwerse | Adoptie & Life Coach

Mijn naam is Erik Louwerse, 43 jaar woonachtig te Amersfoort.

Ik ben Soul-Connect Coaching begonnen met een passie voor mensen hoe zij zich kunnen ontwikkelen. Mijn missie is het inspireren, motiveren en bemoedigen van mensen zodat ze nieuwe inzichten krijgen en hun denken vernieuwd wordt.

Soul-Connect staat voor christelijke coaching, waarbij therapie en coaching hand in hand gaan. Mijn werkwijze is gefundeerd op christelijke waarden, dit is mijn uitgangspunt met iedere cliënt. Uiteraard is iedereen van harte welkom of je nou gelovig bent of niet.

In de gesprekken wil ik verbinden door echt betrokken te zijn bij het proces van de cliënt. Door de tijd te nemen en aandachtig te luisteren naar diens verhaal. Zo bouwen we een vertrouwensrelatie op, voordat we daadwerkelijk doelgericht gaan werken. Ieder mens is uniek, maar ik heb wel een aantal methodieken die ik standaard inzet om een duidelijk beeld te krijgen van de hulpvraag.

Dit traject doen we samen, dus in het diepste van je trauma of onverwerkte emoties, ben je niet alleen!

Mijn motto is:

De vrijheid van leven, begint door HET VERNIEUWEN VAN JE DENKEN’. Wij geloven dat dit een sleutel is tot herstel.

Met Soul-Connect richt ik mij op geadopteerde mensen en mensen die zoekende zijn naar hun identiteit.

 

Daarnaast is iedereen welkom. Zelf ben ik ook geadopteerd, dus hierin kan ik mij zelf goed inleven en begrijpen waar je tegenaan kunt lopen. Mijn eigen zoektocht, naar wie ik ben, was een tocht van veel verdriet en ellende. Ik heb een manier gevonden die ik graag met je wil delen, omdat ik heb gezien dat het werkt. Door mijn eigen pijn en verdriet komt mijn roeping naar boven, dat vind ik nog steeds heel mooi en bemoedigend.

De werkwijze van Soul-Connect is: betrouwbaar, integer, maar vooral doelgericht. De cliënt staat hierin centraal en is bepalend in zijn of haar eigen proces.

Soul-Connect verbinding maken om verbonden te zijn.

Wil jij vrede met je verleden, in gedachten of gevoelens? Neem eens vrijblijvend contact op. 

Fix your thoughts on what is true, and honorable, and right, and pure, and lovely.

choice-happy-smileys-unhappy.jpg
Contact
bottom of page