top of page

DISC

Over DISC

CMFT is een krachtige therapievorm om talloze klachten doeltreffend aan te pakken. Of je nu last hebt van angst, stress, trauma of onverklaarbare lichamelijke pijnen, CMFT kan ècht helpen! De afkorting CMFT staat voor Connect, Mirror neuron Focus Therapy. Het is een therapievorm waarin de CMFT-coach en cliënt samen focussen op de klacht. Er wordt rekening gehouden met inzichten uit neurologie, neurobiologie en hechtingstheorieën. Deze zijn geïntegreerd binnen CMFT.

Het leven is vallen en opstaan. Na het vallen, willen we opstaan, hoeveel pijn en moeite dat ook kost. Dat vinden we het mooie van de mens; we willen onze eigen regie weer in handen pakken. Daar sluit CMFT heel natuurlijk op aan. 

Bij CMFT hoeven we niet te beredeneren, te verklaren of te weten wat de oorzaak is. In geval van trauma hoeven we er zelfs niet ‘in’ te gaan. We verbinden ons met de klacht en geven dit aandacht. We nemen dit waar en beleven wat er zich in ons lichaam voordoet. De CMFT-coach is afgestemd op de ander en spiegelneuronen maken dat we samen een proces van verwerken beleven. 

Bron: cmft.nl

CMFT
bottom of page